Copyright

Continutul acestui site, textele, simbolurile grafice, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de Legea dreptului de autor nr.8/14 martie 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si sunt proprietatea rudy.ro, cu exceptia clipurilor clipurilor audio/video si a imaginilor si simbolurilor grafice din thumbnail-uri ale caror drepturi de autor apartin surselor de distributie si sunt reglementate prin termenii de utilizare a serviciilor respective.

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de rudy.ro (cu exceptia clipurilor clipurilor audio/video si a imaginilor si simbolurilor grafice din thumbnail-uri ale caror drepturi de autor apartin surselor de distributie si sunt reglementate prin termenii de utilizare a serviciilor respective.).

Se interzice preluarea, copierea si transmiterea partiala sau totala a continutului (texte, fotografii, simboluri grafice, logo-uri, etc) rudy.ro in scopuri comerciale fara acordul scris din partea proprietarului site-ului.

Se permite preluarea partiala a continutului rudy.ro in limita a 50 de cuvinte, cu specificarea clara a sursei (link la articolul respectiv de pe rudy.ro, precizarea numelui autorului) in scopuri non-comerciale.

Este permisa preluarea fotografiilor si simbolurilor grafice in scopuri non-comerciale doar cu specificarea clara a sursei (link la articolul unde au aparut fotografiile, precizarea numelui autorului).

Este interzisa modificarea/alterarea sau reproducerea integrala a continutului rudy.ro si/sau publicarea acestuia, fara un acord scris din partea detinatorului site-ului si/sau a autorului/autorilor care detin drepturile de copyright asupra materialului respectiv.

Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site (fara acordul proprietarului)/autorilor vor suporta consecintele legale conform reglementarilor stabilite de actele normative in vigoare pe teritoriul Romaniei precum si conform Tratatelor si Conventiilor pe care Romania le-a semnat sau la care a aderat in ceea ce priveste drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Site-ul cuprinde sectiuni in care cititorii isi pot prezenta opiniile. Raspunderea asupra continutului opiniilor cititorilor prezente in site-ul http://rudy.ro revine in intregime autorilor acestora. rudy.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, imaginii site-ului.

O data acceptate spre publicare, opiniile cititorilor devin parte integranta a site-ului si se supun regulilor de copyright enumerate in aceasta sectiune.

Prin postarea opiniilor sau oricaror texte pe site, cititorii sunt de acord cu urmatoarele:

– Raspunderea personala pentru orice aspect legal in legatura cu postarea nu poate fi delegata;
– Dreptul de copyright asupra materialului postat revine rudy.ro;
– In nici un caz autorul unei postari nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea rudy.ro asupra textului postat, o data publicat pe site.