Kiss – Because I’m a Girl

Trupa Kiss a fost formata din trei fete: Mini, Umji si Jini, iar piesa care le-a adus notorietate a fost „Because I’m a Girl„, pe care o puteti asculta si pe acest blog. In ciuda succesului obtinut, trupa s-a desfiintat dupa lansarea primului album, in aprilie 2002. Videoclipul de 8 minute, inregistrat de J-entercom, o companie de inregistrari din Seoul, prezinta o poveste trista interpretata de doi actori cunoscuti in Corea, Goo Hye Jin si Shin Hyun Joon.

Goo Hye Jin este un fotomodel corean – deseori confundata cu Son-Tae-Young – Miss Korea 2000 – dar care s-a afirmat initial pe scena teatrelor din tara sa. In clip, joaca rolul unei femei care lucreaza intr-un salon de infrumusetare si care viseaza sa ajunga un model celebru. Shin Hyun Joon – nascut pe 24 martie 1968 – este un actor faimos in filmele produse in zona Asiei. In videoclip joaca rolul unui fotograf care intamplator, surprinde intr-o poza o fata oarecare.

Clipul a fost atat de popular, incat ulterior lansarii, mai multe versiuni ale piesei au fost produse: engleza, mandarina, cantoneza si chiar si tagalog.Versurile din Because I’m a Girl – par, pentru multa vreme, departe de povestea imortalizata in videoclip.Vocea masculina de la finalul videoclipului care spune „Acolo undeva este o femeie pe care o iubesc. Si pe care am sa o iubesc mereu, chiar daca niciodata nu vom putea fi impreuna…” nu exista in versiunea originala a cantecului trupei Kiss. In fapt sunt cateva cuvinte pe care la filmari, Shin Hyun Joon i le-a spus partenerei sale Goo Hye Jin. La vremea respectiva aceasta avea un iubit de care s-a despartit pentru a incerca un cuplu cu partenerul sau din videoclip.

%d blogeri au apreciat: