Despre mine

Bună! Sunt Rudy Roth, tipul din spatele tuturor însemnarilor apărute pe acest blog.
Rudolf Eduard Roth - Rudy Roth

Sunt născut în 1979 în București, dar primii ani de viață m-au găsit în casa bunicilor, departe de efervescența, de perspectivele și de geometriile contradictorii ale Micului Paris. Chiar și așa, de cele mai multe ori îi port amprenta și vibrațiile tatuate pe tâmple, așa cum port unghiurile, umbrele și luminile Timișoarei sau Bruxelles-ului. Din 2012, grație unei întâmplări, am ajuns să-mi hașurez destinul și emoțiile în lumina cu particule aurii din Palma de Mallorca.

În viața de zi cu zi lucrez ca și consultant de investiții și de dezvoltare afaceri, ca manager de proiect și ca și cercetător în domeniile relațiilor internaționale și analizei de politică externă. Ocazional, susțin cursuri de dezvoltare profesională și personală, încercând să contribui la reducerea incidenței analfabetismului funcțional în cadrul comunităților de români din Insulele Baleare.

Mutarea în Mallorca a însemnat totodată redescoperirea unor pasiuni mai vechi, ca de exemplu conceperea, designul și programarea de site-uri web, dar și editarea și manipularea digitală a imaginilor. Așa s-au născut câteva proiecte, cred eu, interesante, ultimul fiind Leviathan, un portal de informații altfel, destinat unui public de nișă.

Cam atât aș putea spune în acest moment despre mine. Evident, dacă vrei să afli mai multe, poți accesa link-urile de mai jos care te vor duce către conturile mele de LinkedIn, Twitter, Facebook si Google+, către canalul meu (în lucru) de YouTube, streamingul meu (tot în lucru) de Flicker, sau către conturile pe care le am pe Academica.edu și ResearchGate, unde sunt centralizate articolele mele științifice publicate până în prezent.

Icon Facebook - Rudy.roIcon Twitter - Rudy.roIcon LinkedIn - Rudy.roIcon Google+ - Rudy.roIcon Flicker - Rudy.roIcon Youtube - Rudy.roIcon Academia.edu - Rudy.roIcon ResearchGate - Rudy.ro