Evident am ajuns mai tarziu, pentru ca desi citisem faptul ca ne vom intalni la Carturesti-ul de pe Arthur Verona, sinapsele mele au tinut mortis sa se rasfete cu aruncatul de samburi de corcoduse si alte sporturi de primavara-vara, ceea ce implicit s-a concretizat printr-o incursiune suplimentara prin Carturesti-ul de pe Quinet.bookcross2_1.jpg

Clar, zapaceala mea a contribuit si la dublarea numarului de injuraturi aferente procesului de gasire a unui loc de parcare in centru, dar intr-un final am reusit sa dau nas in nas cu forfota de bloggeri de la Bookcross (2). Ce pot sa spun nu ma asteptam ca atat de multa lume sa-si descopere fetisuri de bookswap, dupa ce, la editia pilot Bookcross, abia daca ne numarai pe de degetele de la 2-3 maini.

Oricum a fost superb. Am mai exorcizat ceva zambete cu WoodisorDanaJollyPhoebsIonuca, cu cei doi Gramos si cu Eros, am mai slefuit idei de intens cu proaspat sarbatorita fata cu soarele si am mai schimbat concluzii existentiale cu cei doi membri absolut interesanti ai cuplului Voce si Fum. (Sper sa nu fi uitat pe cineva).

bookcross2_1.jpgDupa o absenta cauzata de un drum interjudetean ce a avut ca punct terminus “batatura” casei bunicilor, am revenit in peisaj sus la Motoare pe TNB unde i-am privit pe altii cum isi rasfatau papilele gustative cu bere, in timp ce eu imi sorbeam regulamentar cele cateva zeci de picaturi de ice-tea comercializate de catre o companie internationala intr-un ambalaj de 330 de ml. La Motoare am mai schimbat cateva zambete si idei cu cei care au avut chef sa sfideze caldura metropolei la inaltime si i-am cunoscut pe Adrian si Laura.

Per ansamblu Bookcross me! (2) a fost super interesant. Evident astept Bookcross me (3) – si sustin ideea de organizare intr-un parc sau de ce nu, pe nisip, la mare – dar ma impotrivesc organic ideii de institutionalizare (fie ea si partiala) pe care au aruncat-o cateva voci ale spatiului virtual.

In alta ordine de idei, mi-a placut sa descopar ca cei doi Gramos au adus la schimbul de carti Tristan Tzara un autor care ma face sa juisez cognitiv (ca si Urmuz, de altfel, din categoria asta) ceea ce sper ca va fi considerat un soi de excentricitate tolerabila si am reusit, pe ultima suta de metri sa “pescuiesc” 2 carti: Richard Bach – Iluzii (Aventurile unui Mesia capricios) si Kerri Sakamoto – Campul electric. Ne auzim/vedem data viitoare…

Lista participantilor la Bookcross me (2)

Jolly Gabi
Fata cu soarele Andrei
Adi Bukkake
Raluca Alexe  Adela
Dianora Woodisor
Jen Eros
Vlad Gigi si Ramona
Alin&Cristi Sabina
Spadez Patric
Liviu Ioana
Christ Saddler Raluca Enescu
Marie Jeanne Cristi
Ionuca Phoebs
Laura (Chryssallidis) Dana
Laura Andreea Jane
Rudy

%d blogeri au apreciat: