Zdrang 404 – Bun venit in vagauna virtuala

Mai draga (vorba unui contemporan de-al nostru) se pare ca pagina pe care o cauti matale nu (mai) exista (n.a. – s-a evaporat, a disparut, a fost furata, a fost inlocuita, a fost eliminata, etc)

Amu – in principiu – e posibil sa fi ajuns aici datorita unui link prost tastat, indexat aiurea de motoarele de cautare sau (mai degraba) datorita faptului ca te-ai scarpinat mult prea intens pe circumvolutiuni si ai descoperit una dintre multele fundaturi ascunse (intentionat, da?) pe site-ul asta.

Acestea fiind spuse, ceea ce poti face acum matale este fie sa injuri si sa-l lasi naibii de site, fie sa intri pe homepage si sa citesti ultimele insemnari din blog sau (si mai bine) sa dai un ochi prin portofoliul de articole si sa vezi daca vreunul are cumva sanse sa iti rasfete sinapsele. In general scriu despre: delire improvizate, cioburi, iubire, tristete si muzica.

P.S. Nu te agita sa trimiti un mail notificandu-ma de existenta unei erori. In perioada asta nu am timp de alocat exercitiilor de falange prin codul php si sincer sa fiu cred ca per ansamblu pe site-ul asta sunt in general mai multe erori decat chestiuni interesante. Asa ca, in numele echilibrului sa lasam eroarea sa se rasfete printre biti si pixeli. Bafta!